DŮM ELEKTRO   >   Vestavná trouba Hoover HOZP717IN/E

Vestavná trouba Hoover HOZP717IN/E

  • Vestavná trouba Hoover HOZP717IN/E
    Vestavná trouba Hoover HOZP717IN/EVestavná trouba Hoover HOZP717IN/E
  • Běžná cena: 14 990,- Kč
    Naše cena: 8 990,- Kč   (vč. DPH)
    Záruka: 2 roky
    Dostupnost: není skladem

    Hoover HOZP717IN/E

    Vestavná a chytrá trouba Hoover HOZP717IN/E z kolekce H-Oven 700 umožňuje péct rovnoměrně ve všech úrovních a to díky kruhovému topnému tělesu a ventilátoru, které rozhánějí horký vzduch do všech míst vnitřního prostoru stejně. To vše navíc v úsporné energetické třídě A+. Trouba je navržena tak, aby zajišťovala vynikající výsledky díky pokročilým technologiím pro dokonalý zážitek z vaření. Přináší perfektní péči - díky umělé inteligenci porozumí vašim zvykům a stane se jejich součástí. Pokročilejší a nejvyspělejší technologie zajišťují ty nejlepší řešení vašich potřeb.

    Funkce trouby

    Tato trouba disponuje dotykovým displejem a umožňuje zvolit funkci, nastavit dobu vaření a zvolit teplotu pro každý program vaření. Objem této trouby je 70 litrů. Můžete si snadno zvolit jeden z 8 programů pečení: Světlo, Statický, Rozmrazování, Gril, Spodní ohřev + horní ohřev + ventilátor, Multifunkce (pravý horký vzduch), Gril + ventilátor, Spodní ohřev, Spodní ohřev + ventilátor.

    Funkce konektivity na míru

    Prostřednictvím Wi-Fi připojení můžete svůj spotřebič ovládat a aktivovat na dálku, a díky aplikaci Hoover Wizard získáte přístup k novým a užitečným funkcím.

    One Fi

    Vestavné trouby Hoover této řady jsou vybaveny technologií One Fi. Jsou vždy připojeny přes Wi-Fi a dají se tak pohodlně ovládat pomocí mobilní aplikace Hoover Wizard. Ovládání je jednoduché a programy vaření můžete nastavit jednoduchým poklepáním na telefon. Stejným způsobem můžete také troubu vypnout. Aplikace obsahuje také několik chutných receptů a nabízí i možnost vytvoření vlastní knihy programů vaření. Touto technologií budete vždy připojeni k vašemu spotřebiči.

    Dálkové ovládání

    Ovládejte troubu, i když budete v jiné místnosti nebo dokonce i když nebudete doma. Můžete ji zapnout a vypnout nebo předehřát přímo z vašeho chytrého telefonu.

    Bezpečnost

    Trouba disponuje 2 izolačními bezpečnostními skly, tangenciálním ochlazováním trouby a dvířek a dětskou pojistkou, při které se zablokují tlačítka ovládání a nemůže tak dojít k nehodě či znehodnocení jídla. Dále je vybavena Soft Close - pomalým a tichým dovíráním dvířek. Trouba disponuje teleskopickým výsuvem na jedné úrovni.

    Rozměry: v x š x h 59,5 x 59,5 x 56,8 cm

     

    VYSTAVENÉ ZBOŽÍ

    DOPRAVA ZDARMA

     



© 2024 BMK servis s.r.o., Všechna práva vyhrazena.   |   Zpracování osobních údajů   |   Cookies